Intrebari Utile

1.Ce tip de mobilier produceti?

R:Executam la comanda orice tip de mobilier, dupa dimensiunile impuse de spatiul dumneavoastra intr-o gama variata de culori si decoruri de lemn.

 

2.Din ce materiale executati mobilierul?

R:Cei aproape 20 ani de experienta in domeniu ne-au ajutat sa selectam doar produsele si materialele de o calitate superioara: PAL Melaminat, MDF profilat si termoformat, blaturi termorezistente sau compozite, fronturi de lemn, diferite sisteme de culisare si deschidere.

 

3.Cum trebuie sa procedez pentru a achizitiona mobilierul ProDomus?

Trebuie urmati urmatorii pasi:

1. Ne aduceti sau ne trimiteti pe mail o schita vazuta de sus a camerei pe care doriti sa o mobilati. Schita trebuie sa contina dimensiunea camerei(lungime, latime, inaltime) pozitiile usii, ferestrelor, caloriferului, gazului si a scurgerii pentru chiuveta(in cazul bucatariilor). In cazul in care nu puteti sa faceti aceasta schita, se poate achita o taxa de 150 Lei/camera, masuratorile urmand a fi facute de unul din specialistii nostri. Ulterior aceasta taxa se va scadea din pretul final al mobilierului.

2. In urma unei discutii cu dumneavoastra, unul din proiectantii nostri va va prezenta un prim proiect al mobilierului dorit. Daca proiectul corespunde nevoilor dumneavoastra se poate trece la pasul urmator, daca nu, acesta va fi refacut pana va corespunde cerintelor.

3. Se stabilesc materialele, culorile, sistemele de culisare/deschidere si accesoriile(electrocasnice incorporabile, chiuveta + baterie, scaune, saltele pentru paturi..etc..)

4. Dupa ce se stabilesc toate aceste detalii se calculeaza pretul mobilierului.

5. Se semneaza contractul si se achita un avans de minim 35% din valoarea totala,restul urmand a se achita cu o zi inainte de montaj.

6. Unul din specialistii nostri se va deplasa la locatie pentru a face masuratorile finale ale spatiului.

 

4.Care este termenul de livrare al mobilierului?

R:Termenul de livrare poate varia de la 2 la 6 saptamani in functie de tipurile de materiale si accesorii solicitate si de complexitatea lucrarii.

 

5.Asigurati transportul si montajul mobilierului?

Transportul si montajul sunt gratuite in judetele Galati si Braila. Pentru livrari la distante mai mari se stabileste un cost pentru deplasare. Acest cost este reprezentat in general de costul carburantului pe distanta respectiva (societatea noastra nu este interesata de realizarea unui profit datorat serviciului de transport).

 

6.Cat timp dureaza montajul mobilierului?

In functie de complexitatea mobilierului, montajul poate sa dureze de la cateva ore la cateva zile.

Mobilier la comanda