0743.162.465

Sunati pentru consiliere si comenzi

Mobilier la comanda

Combina Frigorifica Teka CI 342

Combina frigorifica incorporabila Teka CI 342, volum total 283 litri, volum frigider 161 litri, volum congelator 53 litri, clasa energetica A+, control electronic, racire dinamica ventilator interior, usi reversibile, alarma

Usa reversibila
Toate usile pot fi asamblate in asa fel incat sa se deschida dinspre partea stanga spre partea dreapta si invers. Ca standard, frigiderele Teka se deschid inspre dreapta, dar daca este necesar, se poate schimba foarte usor pozitia usilor pentru a se deschide inspre stanga.

Coolflow
Frigiderele Teka se bazeaza pe sistemul Coolflow, prin intermediul caruia reglarea electronica a temperaturii combinata cu ventilarea aerului rece, duc la formarea unor circuite de aer uniform distribuite in interiorul frigiderului. Datorita unui ventilator amplasat in partea superioara a frigiderului, aerul rece circula independent in fiecare sectiune a frigiderului sau congelatorului, se evita formarea condensului in zona tavilor si are loc reducerea temperaturii intre 1o C- 2o C in comparatie cu alte sisteme. Astfel, are loc o reducere considerabila a consumului de energie si alimentele se conserva mult mai bine. De asemenea, chiar daca usa frigiderului va fi deschisa si inchisa in mod repetat, temperatura potrivita va fi restabilita foarte repede.

Detalii Produs:
Tip: Combina frigorifica
Capacitate totala: 283 l
Capacitate frigider: 161 l
Capacitate congelator: 55 l
Clasa energetica: A+
Consum energetic: 0.75 kWh/24h
Dezghetare frigider: Automat
Dezghetare congelator: Manual
Capacitate de congelare: 4 kg in 24 ore
Greutate netă (kg): 55,5
Adâncime (mm): 535
Lățime (mm): 540
Înălțime (mm): 1.776
Culoare: Alb
Numar compresoare: 1
Usi: Reversibila
Nivel zgomot: 38 dB(A)
Clasa climatica: ST
Afisaj: Indicatori LED
Functii: Alarma vizuala/auditiva
Altele: • Control electronic
• Inghetare rapida
• Termostat reglabil
• Lumina interioara
• Rafturi interioare reglabile