Despre noi

Sc ProDomus SRL este o companie cu experienta, prezenta pe piata galateana din anul 1993, fiind formata din oameni inalt calificati cu vasta experienta in domeniul productiei de mobilier personalizat. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel foarte ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in anul 1997, SC ProDomus SRL este astazi o firma cu traditie, apreciata de clienti, deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale acestora.

Domeniul de activitate:

Suntem specializati in proiectarea si executarea mobilierului la comanda, adaptat 100% celor mai exigente cerinte. Misiunea noastra este de a transforma in realitate dorintele clientilor nostri, legate de caminul pe care l-au visat intotdeauna.

Obiective:

Inca de la infiintare obiectivul nostru de baza a fost acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului,precum si de a creste satisfactia clientilor nostri. De aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca la final sa repezentam un produs de inalta calitate.

Recomandare:

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare.Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarilor venite din partea clientilor vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne impune standarde din ce in ce mai ridicate.

 Valori:

  • Profesionalism: tindem spre perfectiune prin munca in echipa si integritatea individului.Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei lucrari.
  • Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii rapide si complexe prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.
  • Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii care sa se potriveasca celor mai exigente dorinte.