Mobilier la comanda Galati, Braila

Consiliere si comenzi la Telefon: 0236 458 565

Amenajare Dressing Room

Dressing Room(Camera de Imbracat):

Dincolo de intimitatea si igiena pe care un dressing room(camera de imbracat) le poate asigura garderobei, existenta acestuia va face ca dormitorul, baia si celelalte camere ale locuintei sa fie locuri relaxante si usor de intretinut, prin disparitia haosului din sertare si a dulapuri.

In functie de varianta de dressing adoptata, acesta poate fi ornamentat cu gravuri, tablouri, oglinzi, corpuri de iluminat si obiecte de mobilier specializate care vor face petrecerea timpului acordat imaginii noastre cu atat mai placuta.

Fiind precum am mai spus un spatiu neconventional, dressing-ul poate deveni cu atat mai interesant cu cat acordam mai multa importanta detaliilor: finisaje frumoase si usor de intretinut, rafturile si usile furniruite in esente asortate, ferestre rotunde sau cu forme interesante, folosirea caramizilor de sticla etc.

Reamintim ca atat timp cat se vor asigura : iluminarea, aerisirea si evacuarea comoda a prafului, precum si o racordare corecta a dressing-ului cu dormitorul, vestibulul si baia, investitia intr-o astfel de camera isi va merita efortul.