Mobilier la comanda Galati, Braila

Consiliere si comenzi la Telefon: 0236 458 565

Amenajare Camera De Copil

camera copii 001

camera copii 001

Cand vine vorba de amenajarea camerei copiilor, parintii trebuie sa fie atenti la anumite aspecte de care depind confortul si siguranta celor mici. Spre deosebire de celelalte camere, dormitorul copiilor trebuie sa fie un mediu primitor, relaxant, jucaus, creativ si, nu in ultimul rand, sigur, in special daca vorbim de bebelusi si de copii de pana in 7 ani.

Pentru un copil, camera este mai mult decat un spatiu cu o destinatie precisa – pentru somn, pentru teme sau pentru luat masa. Camera celui mic este universul lui de cele mai multe ori – este locul in care se joaca si unde isi creeaza povestile, unde invata pentru scoala, unde asculta muzica, unde viseaza la ce vrea sa fie cand va fi mare.De aceea camera lui trebuie sa fie confortabila, primitoare si sa reflecte personalitatea micutului. Cel mai sigur mod de a obtine asta este sa il implicati pe micut in decorarea camerei.

Amenajarea camerei copiilor trebuie gandita intotdeauna in perspectiva, deoarece cei mici sunt in crestere si, de la an la an, vor aparea noi necesitati.